Webbyrå i Oskarshamn

House Of Småland är en kreativ digital webbyrå i Oskarshamn med bred erfarenhet inom digital marknadsföring, kodning och webbdesign.

Som grundare av bland annat StadsMagasinet Oskarshamn och LED-Skärmen vid Folkets park känner vi väl till marknaden i Oskarshamn och vet hur viktigt det är, framförallt för det lite mindre företaget, med en trygg och kreativ partner att lita på.

Tryggt och Kostnadseffektivt!
Vi kan leverera hemsidor till fasta priser så att ni som kund inte behöver ta det ekonomiska ansvaret om något oplanerat skulle inträffa. Vi har inga problem att bygga saker med ”egen kod” från grunden, men väljer ofta att lägga grunden till många hemsidor i WordPress, i alla fall när det gäller lite mindre till medelstora projekt. Det är både mer kostnadseffektivt för dig som kund och du målar inte in dig i ett hörn om du mot all förmodan vill byta samarbetspartner.

Vad kan vi?
Vi hanterar i stort sätt alla förekommande programmeringsspråk på marknaden, fast med en specialitet mot PHP, som är det grundläggande språket för bland annat WordPress och de flesta andra så kallade Open Source verktyg.

Vi utvecklar egna appar både till Android och iPhone och skapar ofta våra egna verktyg för att underlätta och effektivisera både för kunden och oss själva.

Vi jobbar personligt och sätter ditt företags intresse i fokus. Det skall vara trevligt att jobba med oss och vi släpper aldrig ifrån oss något vi inte själva är nöjda med.

Skulle vi sammanfatta oss själva med tre ord är vi serviceinriktade, kostnadseffektiva och ärliga. Vi bygger saker med kvalitet och det kommer man ganska långt med!

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

[contact-form-7 id=”38″ title=”Kontaktformulär 1″]